Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Aspendos Pizza har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Aspendos Pizza i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte AspendosPizza.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Aspendos Pizza påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Aspendos Pizza forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Aspendos Pizza eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Aspendos Pizza kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Aspendos Pizza påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
I har seriøst nogle vold lækre ansatte især en, der tit er udbringer, uf ham kunne jeg godt..... men god aften
Skrevet af: Melanie-Emilia   |   
lørdag, 4 juni 2016 kl. 17:26
Lækker mad der smager af noget, masser af fyld. :) Ok at man skal betale 30 kr for levering udenfor Horsens. Håber i bibeholder samme kvalitet fremover, ser desværre for ofte at når en take away har succes så skærer de ned på kvaliteten.
Skrevet af: Berit Thomsen   |   
mandag, 10 april 2017 kl. 19:21
Uden tvivl byens bedste Take Away og så får man en formidabel service. Kan kun anbefales.
Skrevet af: Gitte Lettee Göller   |   
fredag, 14 april 2017 kl. 20:04
Hurtig leveret af et meget høfligt og venligt bud. Maden frisk og varm og prisen til at blive glad over. Tak, Aspendos :-)
Skrevet af: Helle   |   
lørdag, 23 juni 2018 kl. 19:28
Bedst pizza du kan få i Horsens uden tvivl.
Skrevet af: Anders   |   
tirsdag, 12 november 2019 kl. 18:39
Fantastisk service! Vi havde bestilt 4 pizzaer. Chaufføren så med det samme at der kun var 3. Kiggede først i bilen. Så fandt vi sammen ud af at der manglede en og at en anden var forkert. Chaufføren ringede prompte tilbage og bestilte 2 nye. Derudover informerede han om at det var en chauffør der ville bringe for han havde andre leveringer. Inden for 10 minutter havde vi 2 nye plus en cola. Tusind tak fra os alle 4
Skrevet af: Kirsten   |   
torsdag, 23 januar 2020 kl. 21:45